dāvana, svētki, dāvināt
Foto: Shutterstock
Portāls "Delfi" izvērtējis laikā no augusta līdz oktobra beigām iesūtītās reportāžas un noteicis 10 labākās starp tām.

Laikā no augusta līdz oktobrim aicinājām lasītājus dalīties ar savām reportāžām par trim tēmām – konservu receptes, siltumnīcā izaudzētā raža un rudens ainavas. Izvērtējot aicinājumam – "Parādi savu lielisko konservu recepti 'Delfi Aculieciniekam'!" – sūtītos stāstus, jāsecina, ka visaktīvāk ar savu pieredzi dalījusies Sarmīte. Turklāt viņas iesūtītās receptes atzītas par interesantākajām. Viena no tām "Kabaču–aliču kompots ziemai" publicēta "Tasty.lv". Reportāžas izvērtēja "Delfi Aculiecinieks" un "Tasty.lv" redakcija.

Starp uzsaukumam "'Siltumnīcu kari': Padižojies ar brangāko tomātu, gurķi vai piparu" iesūtītajām reportāžām par uzvarētāju atzīts aculiecinieces Allas iesūtītā milzu gurķa foto. Reprotāžas izvērtēja "Delfi Aculiecinieks" un "Mans dārzs" redakcija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!