"Darbinieku un restorāna viesu veselība ir mūsu galvenā prioritāte. Tāpēc mēs turpinām sekot līdzi jaunākajām drošības prasībām, lai līdz minimumam samazinātu saslimšanas riskus. Tādu epidemioloģisko pasākumu īstenošana kā regulārā telpu dezinfekcija, personāla veselības pārbaude, distances un cilvēku skaita pie galdiņiem ievērošana jau ir kļuvusi par mūsu ikdienu. Līdz ar to ceram, ka visi kopīgiem spēkiem, rīkojoties atbildīgi, spēsim pandēmiju pārdzīvot," saka "Riviera" līdzīpašnieks un šefpavārs Jānis Sokolovskis.
"Riviera", kuru jūnija beigās apmeklēja ar jauno koronavīrusu inficētie, bija nosūtījis savus darbiniekus Covid-19 testēšanai. Restrāna īpašnieki arī veica pilnu telpu dezinfekciju, aktīvi sadarbojoties ar Slimību profilakses un kontroles centru (SPKC).