Foto: Nauris Veiss

Pēc pagājušajā nedēļas nogalē konstatētā lielā apmeklētāju pieplūduma un neorganizētības Bauskas pašvaldība apņēmusies ar Bauskas šausmu parka organizatoriem pārrunāt drošības pasākumus, lai atlikušās parka darbības dienas visi apmeklētāji varētu justies droši, portālu "Delfi" informēja pašvaldībā.

Jau ziņots, ka pagājušajā nedēļas nogalē Bauskas šausmu parks saskārās ar milzīgu apmeklētāju interesi. Kā atzina organizatori, tik liela cilvēku interese nebija gaidīta, bet tā kā parks turpina darbu vēl līdz 5. novembrim, gaidāmi dažādi uzlabojumi, piemēram, biļešu iepriekšpārdošana.

Bauskas pašvaldība portālam "Delfi" pauda, ka, ņemot vērā lielo interesentu pieplūdumu, trešdien pašvaldība ar organizatoriem izanalizēs pagājušās nedēļas nogales notikumus, pārrunās sabiedriskās drošības un kārtības nodrošināšanas pasākumus.

Tāpat ar organizatoriem plānots aktualizēt nepieciešamo atkritumu konteineru un pārvietojamo tualešu skaitu pasākuma norises vietā, pasākuma atbilstība Publisku izklaides un svētku pasākumu drošības likumam.

Par reālo pasākumu apmeklētāju skaitu šobrīd pašvaldībā informācijas nav, taču, piesakot pasākumu, organizatoru aplēses bijušas 5000 cilvēku

Jau vēstīts, ka 5. novembrī parkā plānots koncerts, un tā arī ir pēdējā diena, kad parkā redzamas Halovīna noskaņas.

Pēc noslēguma organizatori vēl izvērtēs parka darbību, lai varētu spriest vai ko līdzīgu veidot arī nākamgad. Par piemēru Ābolkalna min parku Biržos, Lietuvā, kas ir atvērts ne tikai Halovīnos, bet arī Ziemassvētkos, Lietuvas nacionālos svētkos un citos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!