Foto: LETA
Ziemassvētkos, no 24. līdz 26. decembrim, "Rīgas satiksmes" sabiedriskais transports kursēs pēc brīvdienu grafika. Savukārt "Rīgas satiksmes" apsaimniekotās autostāvvietas, izņemot apakšzemes autostāvvietu K.Valdemāra ielā 5a, varēs izmantot bez maksas.

Kā informē "Rīgas satiksme", minētajos datumos būs slēgti uzņēmuma klientu apkalpošanas centri. "Rīgas satiksme" aicina klientu centru apmeklējumu plānot savlaicīgi.

Pirmssvētku dienā, 23. decembrī, sabiedriskais transports kursēs pēc ierastā darba dienu grafika. Savukārt 24., 25. un 26. decembrī autobusi, trolejbusi un tramvaji kursēs pēc brīvdienu kustības grafika.

Pasažieriem, kuri ir iegādājušies biļetes darba dienām, "Rīgas satiksme" lūdz ievērot, ka pirmdienā, 26. decembrī, darbosies mēneša biļetes, kas paredzētas visām mēneša dienām vai stundas biļetes brīvdienām.

Turpretim Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apsaimnieko "Rīgas satiksme", 24., 25. un 26. decembrī varēs izmantot bez maksas, izņemot apakšzemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a – tur par automašīnas novietošanu jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Piektdien klientu apkalpošanas centra Brīvības ielā 49/53 darba laiks būs no pulksten 8 līdz 15. Pārējie klientu apkalpošanas centri strādās kā ierasts piektdienās – līdz pulksten 18.

Taču 24., 25. un 26. decembrī visi klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

Saziņai ar "Rīgas satiksmi" iedzīvotāji tiek aicināti izmantot informatīvo tālruni 20361862, vai arī sūtīt e-pastu uz "info@rigassatiksme.lv". Tāpat ar uzņēmumu var sazināties, izmatojot mājas lapā "rigassatiksme.lv" esošo sadaļu "Sazinies ar mums", kurā ikviens elektroniski var iesniegt savu pieteikumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!