Foto: Publicitātes foto

Nedēļas nogalē notikušajā politiskās partijas "Izaugsme" kongresā ievēlēta jauna partijas valde – par jauno valdes priekšsēdētāju un partijas vadītāju ievēlēts Ķekavas novads domes priekšsēdētājs Juris Žilko.

Valdē uz nākamo divu gadu termiņu pārvēlēti arī līdzšinējie locekļi Maija Radziņa, Artūrs Čačka un līdzšinējais ilggadējais partijas vadītājs un dibinātājs Andris Skride.

Jaunajam valdes sastāvam pievienojies Lorenss Purmalis, kurš ir arī partijas dibinātājs un līdz šim vairākus gadus pildījis partijas Revīzijas komisijas vadītāja pienākumus.

Par savu svarīgāko uzdevumu jaunais partijas vadītājs izvirza partijas biedru skaita palielināšanu un dažādu jomu profesionāļu piesaisti visā Latvijā.

"Par savu stratēģisko mērķi uzlieku izveidot jaunas un spēcīgas novadu komandas, kas lokālā līmenī nodrošinās konkurētspējīgu politisko piedāvājumu 2025. gadā gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās," norāda Žilko.

Tāpat partija turpina dalību apvienībā "Attīstībai/Par" un nominēs konkurētspējīgus kandidātus nākamajās Eiropas parlamenta un Saeimas vēlēšanās.

Jau ziņots, ka šajās parlamenta vēlēšanās apvienība "Attīstībai/Par" neguva 5% vēlētāju atbalstu un tādējādi netika ievēlēta Saeimā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!