Foto: Kārlis Dambrāns/DELFI

"Jaunā Vienotība" (JV) diez vai strādātu koalīcijā ar citas partijas premjeru, pirmdien, 21. augustā, pēc tikšanās ar Valsts prezidentu Edgaru Rinkēviču mediju pārstāvjiem pavēstīja JV virzītā premjera amata kandidāte Evika Siliņa.

Pirmdien un otrdien Valsts prezidents Rīgas pilī tiekas ar Saeimā pārstāvēto politisko spēku pārstāvjiem, lai izraudzītos politiķi, kuram uzticēt sarunas par nākamās koalīcijas izveidi. Sarunas Rinkēvičs sāka ar Saeimā plašāk pārstāvēto politisko spēku JV.

Pēc tikšanās ar Valsts prezidentu Siliņa informēja, ka Rinkēvičs sarunās interesējies par JV gatavību uzņemties vadību valdības izveides konsultācijās un kuri politiskie spēki varētu paust atbalstu Siliņai kā sarunu vedējai.

Politiķes vērtējumā, saruna ar Rinkēviču bijusi patīkama, kā arī JV sniegusi savu redzējumu par prezidenta izvirzītajiem mērķiem nākamajai koalīcijai dzīves kvalitātes uzlabošanai. "Patīkami, ka prezidentam ir lieli mērķi. Tas arī mums būs liels izaicinājums mobilizēties un strādāt komandā," uzsvēra Siliņa.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!