Foto: LETA

Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) būtu gatava strādāt "Jaunās Vienotības" (JV) izvirzītās premjera amata kandidātes Evikas Siliņas (JV) valdībā, kā arī politiskais spēks ir gatavs darboties šaurākā koalīcijā, pirmdien, 21. augustā, pēc tikšanās ar Valsts prezidentu Edgaru Rinkēviču mediju pārstāvjiem sacīja ZZS Saeimas frakcijas līderis Viktors Valainis.

Pirmdien un otrdien Valsts prezidents Rīgas pilī tiekas ar Saeimā pārstāvēto politisko spēku pārstāvjiem, lai izraudzītos politiķi, kuram uzticēt sarunas par nākamās koalīcijas izveidi. Sarunas Rinkēvičs sāka ar Saeimā plašāk pārstāvēto politisko spēku JV, bet pēc tam tikās ar ZZS.

Valainis mediju pārstāvjiem uzsvēra, ka ZZS un Valsts prezidentam ir kopīga izpratne par vairākiem svarīgiem jautājumiem. Tāpat ZZS pozitīvi novērtē Rinkēviča vizītes Latvijas reģionos. "Esam uz vienas lapas par problēmām un risinājumiem," vērtēja Valainis.

Viņš atbildēja apstiprinoši uz žurnālistu jautājumu, vai ZZS atbalstīs Siliņu, piebilstot, ka pirms tam vēl esot jāvienojas par darāmajiem darbiem.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!