Foto: Patriks Pauls Briķis/DELFI

Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) un "Jaunā Vienotība" (JV) jau šovasar ir saturiski izrunājušas visus jautājumus par darāmajiem darbiem, savukārt skaidrībai par nākamo Ministru kabinetu jābūt nākamnedēļ, pēc tikšanās ar premjera amatam izvirzīto Eviku Siliņu (JV) žurnālistiem pauda ZZS frakcijas vadītājs Viktors Valainis.

Politiķis stāstīja, ka ZZS un JV saturiskos jautājumus par darāmajiem darbiem jau izrunājuši šovasar, veidojot kopīgu izpratni par ekonomikas izrāviena nepieciešamību. Savukārt šodien abi politiskie spēki detalizētāk pārrunājuši tādus aktuālos jautājumus kā elektroenerģijas sadales tarifi, banku procentu likmes un dzīves dārdzība.

Runājot par nākamās koalīcijas aprisēm, Valainis uzsvēra, ka ZZS atbalsta Siliņas vēlmi izveidot plašu koalīciju. Viņš arī aicināja koalīcijas sarunās iesaistītos politiskos spēkus ņemt vērā SKDS aptauju, kas liecina, ka šī Saeima ir pēdējos 20 gados vissliktāk vērtētā.

"Šajā brīdī ikvienam politiskajam spēkam, kas piedalās šajā procesā, ir jāspēj pārkāpt saviem principiem. Mēs to demonstrējam diezgan skaidri un esam gatavi strādāt ar visām partijām," uzsvēra Valainis.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!