Foto: Shutterstock

"Cilvēka dzīvība pāri visam," sociālajā medijā "Facebook" raksta liepājnieks Igors Galūzo. Viņš stāsta par gadījumu, kurā kāds taksists uzņēmās risku, lai vestu uz operāciju ķirurgu. Valsts policija (VP) apturēja auto par ātruma pārsniegšanu, taču, saprotot situāciju, palīdzēja cilvēkiem pēc iespējas ātrāk nonākt slimnīcā.

"Agrā rītā "Baltic Taxi" taksometra vadītājs Intars Galūzo saņēma izsaukumu uz Dubeņiem, kur dzīvo Liepājas Reģionālās Slimnīcas ķirurgs (dežūrārsts), pa telefonu ārsts paskaidro – uz operāciju galda ar akūtu asiņošanu mirst jauns cilvēks un fiziski var nepietikt laika asiņojošo jaunekli izglābt. Intars pilnās burās, riskējot ar visu, ko vien taksometra vadītājs šādā situācijā var riskēt, vārda tiešā nozīmē aizlido uz Dubeņiem, lido atpakaļ ar visu ārstu, Liepājā viņu aptur Ceļu policija, jo ātrums ir iespaidīgs, ārsts īsumā paskaidro situāciju, Ceļu policijas inspektors izrādās krietns un saprotošs cilvēks un pavada mūsu taksometru ar bākugunīm līdz slimnīcai un.... aizbrauc tālāk dežūrā," vēstīts Galūzo "Facebook" ierakstā.

Autors arī pauda, ka jaunā cilvēka dzīvībai briesmas nedraud, kā arī pateicās policijai par sapratni.

Savukārt VP ierakstā pauda, ka jaunākā inspektora Artura Jaunzemja pastkastītē bija pienākusi pateicības vēstule no taksometra vadītāja.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!