Foto: LETA

Pulksten 23.15 saņemts izsaukums uz Siguldas novada Inčukalna pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums, portāls "Delfi" uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Pēc divu vieglo automašīnu sadursmes viena no tām aizdegās.

Pirms VUGD ierašanās cilvēks, kurš notikumā cieta, tika izvilkts no automašīnas un nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) darbiniekiem.

Ceļu satiksmes negadījuma seku likvidācijas darbos piedalījās arī Inčukalna brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība.

Ugunsdzēsēji glābēji sakārtoja ceļa braucamo daļu un pulksten 03.09 darbu notikumā noslēdza.

Pulksten 16.14 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Saules ielu Līvānos, kur piecstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva dzīvoklī dega dīvāns un paklājs četru kvadrātmetru platībā. Notikumā cieta cilvēks, kurš tika nodots NMPD mediķiem. Pulksten 16.57 degšana likvidēta.

Pulksten 14.09 VUGD saņēma izsaukumu uz Alūksnes novada Jaunlaicenes pagastu, kur vienstāva kokapstrādes ēkā dega konveijera lenta 25 kvadrātmetru platībā un divi elektromotori piecu kvadrātmetru platībā. Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās dzēšanas darbus bija uzsākuši darbinieki.

Pulksten 18.44 šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega dārza māja, koka nojume un malka, elektrības skapis, koka dobums un divos gadījumos atkritumi.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma kopumā 35 izsaukumus – deviņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 12 uz glābšanas darbiem, bet 14 izsaukumi bija maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!