Foto: LETA

Otrdien divos pēcpusdienā ugunsdzēsēji devās uz Ulbrokas ielu Rīgā, kur no dīķa izcēla cilvēku, kuram Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi konstatēja nāvi. Trijos pēcpusdienā darbs notikuma vietā noslēdzās, portālu "Delfi" informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Tāpat otrdienas rītā VUGD saņemts izsaukums uz Bauskas novadu, kur vienstāva daudzīvokļu dzīvojamās mājas vienā no dzīvokļiem dega sadzīves mantas. Pārmeklējot telpas, atrasts bojāgājušais. Notikušā apstākļus skaidros Valsts policija.

Savukārt vakarpusē, pulksten 17.20 VUGD saņēma izsaukumu uz Aviācijas ielu Jelgavā, kur vienstāva ražošanas ēkā dega slīpēšanas iekārta. Dzēšanas darbus, izmantojot ugunsdzēsības aparātus, bija uzsākuši ēkas darbinieki. Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās no telpām evakuējās 17 cilvēki.

Kopumā pagājušajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega skaidu kalte un ciklons, starpstāvu pārsegums un jumts, sodrēji divu ēku dūmvados, bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, četras vieglās automašīnas un elektrības vadi.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 40 izsaukumus – deviņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 22 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!