Foto: DELFI

Sniega un ledus dēļ uz Rīgas 6. vidusskolas jaunāko klašu ēkas jumta Matīsa ielā, Rīgas pašvaldības policija (RPP) kopā ar skolas direktoru pirmdienas pēcpusdienā nolēma slēgt un norobežot ieeju skolā. Tāpat iestāde iespēju robežās aicināja bērnus uz skolu nevest arī otrdien, portālu "Delfi" informēja Rīgas domē.

"Pirmdien ap pulksten 14.30 RPP saņēma informāciju, ka uz Rīgas 6. vidusskolas jumta Matīsa ielā ir sakrājusies sniega un ledus kārta, kas apdraud drošu skolēnu, vecāku un pedagogu pārvietošanos. Tika noskaidrots, ka skola lūgusi apsaimniekotāju notīrīt jumtu no sniega un ledus, bet saņemta atbilde, ka lielā apkalpojamo izglītības iestāžu skaita un sniega daudzuma dēļ šajā ēkā jumta tīrīšanas darbi var iekavēties," uz "Delfi" jautājumu par notikušo atbild domē.

"Lai novērstu tūlītēju apdraudējumu, RPP sadarbībā ar skolas direktoru pieņēma lēmumu slēgt un norobežot skolas ieeju, līdz ar to tika noorganizēta arī operatīva bērnu nogādāšana uz netālu esošo Rīgas 6. vidusskolas ēku Aleksandra Čaka ielā, kur mācības bērniem varēja turpināties," pauž komunikācijas daļā.

Pašvaldībā vienlaikus uzsver, ka skolas vadība aicinājusi iespēju robežās bērnus uz skolu otrdien nevest.

Taču tiem bērniem, kas skolā tomēr ieradušies, mācības tiek organizētas no Rīgas 6. vidusskolas netālu esošajā ēkā A.Čaka ielā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!