Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Decembra vidū atlūgumu iesniedza Aizsardzības ministrijas (AM) valsts sekretārs Jānis Garisons, kurš šo posteni ieņēma kopš 2015. gada. Togad par darbu šajā amatā viņš bija saņēmis 35 990 eiro, savukārt pēdējā deklarācijā – par 2022. gadu – viņš bija deklarējis kopumā 98 659 eiro ienākumus, no kuriem AM maksātā alga bijusi 62 491 eiro.

Kā izriet no Valsts ieņēmumu dienesta Publiskojamo datu bāzē atrodamajām Garisona valsts amatpersonas deklarācijām par laiku no 2015. gada līdz 2022. gadam, viņš šo gadu laikā ticis pie papildu amata, kā arī nomainījis automašīnas un iegādājies nekustamo īpašumu. Portāls "Delfi" piedāvā uzzināt, kā mainījusies viņa rocība, esot šajā postenī. 

Deklarācijā par 2022. gadu Garisons līdztekus AM valsts sekretāra postenim deklarējis VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) padomes priekšsēdētāja amatu. 

Tāpat viņš deklarējis savā īpašumā esošu dzīvokli Rīgā, kā arī vēl kādu īpašumu galvaspilsētā, kas norādīts kā "pārējie".

Viņa īpašumā bijušas 33 AS "Conexus Baltic Grid" akcijas 33 eiro vērtībā, kā arī 2016. gadā ražota vieglā automašīna "Honda CRV".

Чтобы продолжить чтение, оформите абонемент.

Пожалуйста, подождите!

Мы подбираем для вас наиболее подходящее предложение подписки...

Loading...

Предложение о подписке не отображается? Пожалуйста, отключите блокировщик рекламы или перезагрузите страницу.
В случае вопросов пишите на konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!