Fоtо: Shutterstock
Valdis pirmdien nakts vidū "Gaiļezera" stacionārā pamodies no sitieniem pa galvu. Viņam uzbrucis palātas biedrs – sitis tieši pa nesen operēto galvas daļu. Tad aizbēdzis. Valdis ir pārcietis trīs galvas smadzeņu operācijas. Pēdējā no tām bijusi decembrī. Tagad viņš ir stacionārā, lai saņemtu staru terapiju, kas ir nākamais process smadzeņu audzēja ārstēšanā.

Kā sarunā ar "Delfi" stāsta Valda meita Elīna Feldberga, viņu dara bažīgu drošība slimnīcās nakts laikā, kā arī tas, vai šis uzbrukums nelabvēlīgi neietekmēs turpmāko tēva atlabšanu. Par uzbrukumu ģimene ziņojusi policijai, bet plāno vērsties arī Veselības inspekcijā, ministrijā un rakstīt sūdzību slimnīcas vadībai, kas līdz šim viņiem par notikušo nav atvainojusies. Tikmēr pašā slimnīcā apstiprina, ka ir noticis incidents, tomēr nevar apstiprināt "piekaušanu" vai "slimnieka aizbēgšanu".

Kā stāsta Elīna, tēvam ir brūce uz zoda, bet vēl viens sitiens bijis auss rajonā, kā rezultātā arī auss pārsista, bija asinis uz krekla un rokas. "Pašam ar ausi tagad grūtāk dzirdēt, un arī sāpot," stāsta cietušā meita Elīna.

Чтобы продолжить чтение, оформите абонемент.

Пожалуйста, подождите!

Мы подбираем для вас наиболее подходящее предложение подписки...

Loading...

Предложение о подписке не отображается? Пожалуйста, отключите блокировщик рекламы или перезагрузите страницу.
В случае вопросов пишите на konts@delfi.lv

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !