Aqua Luna - 10
Foto: Publicitātes foto
Ja vēlies tikt pie naudas, bagātīgā Ziemassvētku galda centrālo vietu atvēli siļķei vai kādai citai zivij, kas gan latviešiem, gan daudzām citām tautām simbolizē bagātību, labklājību un veiksmi, iesaka restorāna "Aqua Luna" šefpavārs Gints Aizupietis.

Pēc viņa teiktā, gadu gaitā pārbaudīta un iecienīta vērtība ir siļķe kažokā, kas ir viegli pagatavojams, garšīgs un sātīgs ēdiens.

"Ziemassvētkos tas garšos īpaši labi, jo kažoku var salikt no Latvijas rudens ražas labumiem - sulīgām un saldām sarkanajām bietēm, burkāniem un miltainiem kartupeļiem. Tikai jāatceras - siļķes kažokam jāļauj vairākas stundas ievilkties, tad ēdiens iegūst lielisku garšu buķeti," pamāca pavārmākslas meistars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!