Pēdējā laikā piedāvājuma daudzveidības ziņā izceļas rūgtā šokolāde ar augstu kakao saturu. Tā dēvētajās pusrūgtajās un rūgtajās šokolādēs jābūt vismaz 50 % kakao, taču šokolādes gardēžiem pieci procenti turp vai šurp nozīmē milzīgu atšķirību. Patiešām – ja ļoti koncentrēti izgaršo dažādas šokolādes šķirnes, tad atšķirību sajūt pat vienkāršs šokolādes ēdājs, par profesionāli nemaz nerunājot. Vēl jo interesantākas izjūtas rodas, ka šokolādi bauda kopā ar atbilstošu sarkanvīnu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit