Zaļais dzīvesveids ne tikai vārdos, bet arī darbos! Konkursa "FIP jaunais griezums: otrreizējas izmantošanas mode" finālisti iepazīstina ar savu pirmo veikumu. Brāķētā prece piedzīvojusi otru elpu un pārtop jaunos tērpos!

Apģērbu dizaineris: Ignats Vaitis
Dizaineris ir pārstrādājis zīmola Lee Cooper džinsu bikses par jaunām džinsu biksēm un jaku. Arī Reserved krekls un josta ir transformējušies jaunā izskatā.

Brilles (Optio)
Apavi (Danija)

Apģērbu dizainere: Liene Dejus
Svārkus dizainere ir veidojusi no četriem zīmola Lindex t-krekliem. Tiem ir piešķirts apjoms un rezultātā iegūta jaunu svārku forma. Veste tapusi no veikala Seppala džinsu biksēm.

Apavi (TrendExpress)

Apģērbu dizainere: Ineta Urtāne
Tērps ir izveidots zīmola Marks&Spencer svārkiem, pārtopot par kleitu. Pogas kleitai tiek darinātas pārstrādājot MOS tīkla kaklarotas.

Apavi (TrendExpress)

Apģērbu dizainere: Līva Ķauķe- Saule
Dizainere ir izmantojusi zīmola Lindex apģērbus un pārveidojusi tos par kleitu un vesti, klāt pievienojot puķainas detaļas, kas izveidotas no zīmola Seppala apģērbiem. Arī zīmola Reserved legingi ir ieguvuši jaunu elpu.

Apavi (Jennifer)

Apģērbu dizainere: Zane Poriete
Dizainere tērpu veidojusi pārstrādājot Reseved  un tīkla MOS zīmolu apģērbus.

Lācītis (Paviljons)
Kurpes (TrendExpress)

Apģērbu dizainere: Iveta Vilne
Dizainere svārkus un vesti ir izveidojusi pārstrādājot zīmola Marks&Spencer žaketi. Legingi ir radīti no vairākiem zīmola Lindex topiem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!