Diānas Zandes ieteikumi vienkāršai un veselīgai maltītei
Delfi
Psiholoģe un piecu bērnu mamma Diāna Zande piedāvā idejas un padomus, kā pagatavot vienkāršus, veselīgus un ne dārgus ēdienus: "Man ir vairākas iemīļotas recepšu grāmatas, kurās esmu atradusi dažu labu ideju, kas vēlāk, manis pašas apdarināta, pārvēršas katru reizi citā ēdienā.Tātad, pirmā doma - gatavojot dažādas zupas, sautējumus un gaļas ēdienus, galvenais, ir improvizācija, nevis akla sekošana receptēm. Savukārt, cepot kūkas vai plātsmaizes, gan jāuzmanās ar paša iniciatīvu, jo - kūkām patīk noteiktas proporcijas, kuras arī ievēroju."
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit