plumju kečups
Foto: ČetrasSezonas.lv
Viens no lieliskiem kečupa veidiem, kurš saderēs ar dažādiem Āzijas virtuves ēdieniem un cūkgaļas desiņām. Kad uzvārīts, to sāc lietot tikai pēc trīs mēnešiem.

Sastāvdaļas:

  • 750 g iztīrītu gaišo plūmju
  • 600 g iztīrītu tumši zilo plūmju
  • 7 plūmju kauliņi
  • 150 g rozīņu
  • 60 g dateļu bez kauliņiem
  • 20 g plūmju bez kauliņiem
  • 1 čili pāksts, sadalīta 3 daļās
  • 5 vidējas ķiploka daivas bez mizas
  • 1 vidējs sīpols, nomizots, sadalīts četrās daļās

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!