Sastāvdaļas:
- 600 g arbūza, bez mizām un sēklām, sagriezts palielos gabalos
- 300 g tomātu, sagriezti palielos gabalos
- 10 bazilika lapiņas, vidēja lieluma
- 250 g mocarellas siera, saplūkāts dažādu izmēru gabalos
- 1 ēd.k. salda, izturēta balzamiko
- jūras sāls pēc garšas
- svaigi malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
Bļodā sajauc visas sastāvdaļas. Pasniedz.
Vēl citas receptes gardiem un izmēģināšanas vērtiem ēdieniem, kā arī padomi un gardēžu ceļojumu apraksti - portālā ČetrasSezonas.lv
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit