arbuza salati
Foto: ČetrasSezonas.lv
Arbūzs un tomāti, baziliks un mocarella. Svaigi vasaras salāti, kad gan arbūzi, gan tomāti ir pilnbriedā.

Sastāvdaļas:

  • 600 g arbūza, bez mizām un sēklām, sagriezts palielos gabalos
  • 300 g tomātu, sagriezti palielos gabalos 
  • 10 bazilika lapiņas, vidēja lieluma
  • 250 g mocarellas siera, saplūkāts dažādu izmēru gabalos
  • 1 ēd.k. salda, izturēta balzamiko 
  • jūras sāls pēc garšas
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana:

Bļodā sajauc visas sastāvdaļas. Pasniedz.

Vēl citas receptes gardiem un izmēģināšanas vērtiem ēdieniem, kā arī padomi un gardēžu ceļojumu apraksti - portālā ČetrasSezonas.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!