kuka
Foto: ČetrasSezonas.lv
Sulīgas, pilnīgas, ar nelielu ingvera klātesamību un saldenumu gan no datelēm, gan brūnā cukura. Brīvdienu našķis, kas spēcinās vēsā ziemas izbraukumā uz kalnu, pārgājienā vai kādu citu vietu.

Sastāvdaļas:

  • 230 g žāvētu dateļu pusīšu, bez kauliņiem
  • 180 ml verdoša ūdens
  • ½ ēd.k. sodas
  • 200 g sviests, istabas temperatūrā
  • 150 g brūnā Demeraras cukura
  • 2 vidēji lielas olas
  • 120 ml salda krējuma
  • 20 g svaigas ingvera saknes, nomizota
  • 200 g augstākā labuma kviešu miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • ½ tējk. kanēļa
  • 1 apelsīna miziņa
  • ½ apelsīna sula
  • 100 g valriekstu, rupji sakapāti

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!