Sastāvdaļas:
- 230 g žāvētu dateļu pusīšu, bez kauliņiem
- 180 ml verdoša ūdens
- ½ ēd.k. sodas
- 200 g sviests, istabas temperatūrā
- 150 g brūnā Demeraras cukura
- 2 vidēji lielas olas
- 120 ml salda krējuma
- 20 g svaigas ingvera saknes, nomizota
- 200 g augstākā labuma kviešu miltu
- 1 tējk. cepamā pulvera
- ½ tējk. kanēļa
- 1 apelsīna miziņa
- ½ apelsīna sula
- 100 g valriekstu, rupji sakapāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit