siera kuka
Foto: ČetrasSezonas.lv
Maigas, krēmīgas sāļās siera kūkas, kas vislabāk noderēs kā uzkoda maltītes sākumā. Vari gatavot lielas – 2 personām vai mazākas – vairākām personām.

Sastāvdaļas:

  • 2 auzu pārslu cepumi vai citi blīvi nesaldi cepumi
  • 30 g mandeļu miltu
  • 2 tējk. šķidra medus
  • 100 g fetas siera
  • 100 g svaigā siera (piemēram, "Philadelphia")
  • 2 ēdamk. saldā krējuma
  • pāris pētersīļa zariņu
  • pāris piparmētras zariņu
  • 0,5 tējk. kaltētas "Santa Maria" raudenes
  • 0,5 tējk. kaltēta "Santa Maria" bazilika
  • puse granātābola - sēkliņas

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!