kuskus
Foto: ČetrasSezonas.lv
Pērļu kuskuss ir ne tikai skaists, bet arī gards. Skaistas bumbiņas vairāk līdzinās pastai, kas ietērpta mazās pērlītēs. Izmanto gatavu mango, stingru, bet gatavu avokado un fetas sieru. Ja tev nav pieejams fetas, lieliski derēs arī brinzas siers.

Sastāvdaļas:

  • 100 g pērļu kuskusa
  • 100 g fetas siera, salauzīts gabalos
  • 90 g nogatavināta mango, sagriezts vidēja izmēra kubiņos
  • 50 g avokado, sagriezts vidēja izmēra kubiņos
  • 20 pistācijas bez sāls
  • 4 ēd.k. pistāciju eļļas
  • 3 ēd.k. olīveļļas
  • 1/2 tējk. svaigi maltu melno piparu
  • jūras sāls pēc garšas (apmēram 1/2 tējk.)

Pagatavošana:

  1. Katliņā uzvāri ūdeni un liec iekšā pērļu kuskusu. Ja gatavo kādu citu kuskusu, tad gatavo pēc ražotāja norādījumiem.
  2. Tikmēr bļodā sajauc avokado, mango, fetas sieru un pistācijas. Kad kuskuss gatavs, to pievieno salātu saturam bļodā. Pievieno eļļas, sāli un piparus un samaisi. Pasniedz.

Vēl citas receptes gardiem un izmēģināšanas vērtiem ēdieniem, kā arī padomi un gardēžu ceļojumu apraksti - portālā ČetrasSezonas.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!