Kartupeli_5127088_cmyk
Pirmie jaunie kartupeļi ar sviestu un dillēm vasaras sākumā ir ēdiens ar lielo burtu. Šoreiz aicinām tos vēl uzgrilēt, ietītus trīs krāsu mundieros – sārtā laša, baltā vistas filejas un brūnā bekona "mētelītī". Šis ir ideāls ēdiens dārza svētkiem. Klāt pasniedziet aromātisku krējuma, majonēzes un ķiploku mērcīti.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

  • 30 mazi kartupelīši
  • 10 plānas šķēles svaiga laša
  • 10 plānas šķēles bekona
  • 10 plānas šķēles svaigas vistas filejas (2 vistas filejas)
  • 5 ķiploka daiviņas
  • 3-4 ēdamkarotes mīksta sviesta
  • 3 ēdamkarotes sasmalcinātu diļļu
  • 6 koka irbulīši

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!