Vai nav liela māksla pasniegt ēdienu skaisti? Dekorēšana bieži vien var sagādāt problēmas, un arī ne visi var no redīsiem vai gurķiem izveidot skaistus ziedus. Un bieži vien to nemaz nevajag darīt, jo tas vienkārši nav jādara. Mums patīk telpas izrotāt ar ziediem, pašam rotāties ar ziediem, bet bieži piemirstam par to, ka var arī izdekorēt ēdienu. Nevis veidojot ziedus no cukura, augļiem, dārzeņiem, marcipāna vai šokolādes. Bet liekot uz šķīvja pašus ziedus.Mēs piemirstam ka daba pati nāk palīgā un dod mums ziedus, kurus varam ne tikai skatīt acīm, bet arī apēst. Dekorēšana vairs nav problēma, ar ziediem ēdienu varētu skaisti izrotāt jebkurš, bet reti kurš zina, ka ēdienu var pasniegt arī tā, ka ziedi nav tikai dekorācija, bet daļa no ēdiena. Tomēr ir jāzina kādus ziedus izvēlēties. Šī sen aizmirstā tradīcija mūsdienās tiek celta saules gaismā un kļūst arvien populārāka un populārāka.
Ziedu ēšana
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit