Ķirbis neapšaubāmi ir rudens vēstnesis. Diemžēl daudziem šīs milzīgās ogas ir tikai skaists dekoratīvs elements dārzā, jo bērnības atmiņas atstājušas neizdzēšamas pēdas par ķirbju-piena zupu, kuras negribas vairs pašiem atkārtot. Žurnāls "Pie galda" nopietni ķēries pie šādu aizspriedumu laušanas un piedāvā ķirbju sagatavošanai trīs izcilas receptes.
Rudenīgie ķirbju salāti
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit