Vai tu esi kādreiz aizdomājies par to, kā smaržo rīts? Tas smaržo, tikai katrā vietā un katram citādi. Londonā – pēc kraukšķīga bekona un omletes, Berlīnē – pēc svaigām bulciņām, Parīzē – pēc kafijas, sviesta un kruasāniem. Rīts saulains un nesteidzīgs, gaisā vēl jūtams svaigums, bet jau var sajust saules smaržu. Pie maziem apaļiem galdiņiem sānu pie sāna sēž agrie ”putniņi”, kas bauda savu pirmo kafiju un vēl siltu kruasānu. Tas garšo pēc sviesta. Tas garšo pēc saules. Tā sākas diena. Diena Francijā.Neapšaubāmi, kruasānu var saukt par Francijas leģendu, zvaigžņotās franču virtuves spilgtāko zvaigzni, kura popularitāte sniedzas ārpus Francijas robežām.Croissant
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit