Baklazani-0311
Baklažāns ir tiešām sātīgs dārzenis. Šī recepte ir vēl viena iespēja izmēģināt baklažānu - šoreiz ceptu veselu, ar pikantu gaļas pildījumu.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

  • 4-5 baklažāni
  • 2 sīpoli
  • 200 g maltās gaļas
  • 1 čili
  • 2 tomāti
  • zaļumi
  • eļļa, sāls, pipari

Pagatavošanas gaita:

1. Baklažānus liek uz pannas un cep no abām pusēm, līdz tie ir mīksti. Tos var cept arī cepeškrāsnī.

2. Baklažānus pārgriež uz pusēm, ar karoti izgrebj mīkstumu un to sakapā. Sīpolus notīra, smalki sagriež, apcep uz sakarsētas pannas eļļā zeltainus. Pievieno gaļu, baklažānu mīkstumu, garšvielas un čili. Samaisa.

3. Katrā baklažānā liek pildījumu un tomāta šķēli. Cep cepeškrāsnī 15 -20 minūtes.

Palutiniet savus mīļos ar gardiem un vienkārši pagatavojamiem ēdieniem no žurnāla "Pie Galda!" recepšu krājumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!