irbju šķēles
Foto: ČetrasSezonas.lv
Ķirbis ir ideāls dārza produkts, tas ir tik dažāds un tik dažādi pagatavojams. Tas sader gan ar gaļām, gan ar zivīm, gan ar sieriem un, protams, kā pamatēdiens pats par sevi. Tieši šis ēdiens ir lielisks kā pamatēdiens, kurā apvienojas gan gaļa, gan rieksti, gan siers un, protams, galvenais – pats ķirbis.

Sastāvdaļas:

  • 1,5 kg riekstu ķirbja (vai kāda cita miltaina ķirbja ar oranžu iekšu)
  • 2 ēd.k. auksta spieduma kaņepju eļļas
  • 6 ēd.k. virgin olīveļļas
  • ½ tējk. svaigi maltu melno piparu
  • ¼ tējk. jūras sāls (vai pēc garšas)
  • 10 balto piparu graudiņi, saberzti

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!