cepumi
Foto: ČetrasSezonas.lv
Svētku neatņemama sastāvdaļa – cepums, turklāt tik skaists un trausls. Dzērveņu un pistāciju vietā vari likt jebkurus mīļākos riekstus un žāvētās ogas, kā piemēram, rumā mērcētus ķiršus kopā ar pekanriekstiem vai jebkurus citus riekstus kopā ar melno šokolādi, kas sakapāta gabaliņos.

Sastāvdaļas:

  • 180 g sviesta, istabas t
  • 60 g cukura
  • 1 ēdamkarote skābā krējuma
  • 1 apelsīna miziņa, sarīvēta
  • šķipsniņa sāls
  • 260 g kviešu bīdeļmiltu
  • 60 g lielogu dzērveņu
  • 60 g zaļo pistāciju
  • 100 g gaiši brūnā cukura apviļāšanai
  • 1 ola
  • 1 tējk. garšvielu maisījuma*

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!