Sastāvdaļas:
- 3 ēd.k. virgin olīveļļas cepšanai
- 1 kg liellopa šķiņķa ar kaulu, sagriezts 8 gabalos
- 1 vidējs sīpols, nomizots un smalki sakapāts
- 1 čili, sagriezts plānās šķēlēs
- 2 lielas ķiploka daivas, nomizotas un sagrieztas plānās šķēlēs
- 2 tējk. jūras sāls
- 2 tējk. svaigi maltu, rupju melno piparu
- 1/2 tējk. ķimeņu
- 1/2 tējk. kaltēta timiāna
- 1400 ml karsta ūdens
- 650 g tomātu gabaliņu savā sulā
- 150 g brūno rīsu
- 1 ēd.k. brūnā vai baltā cukura
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit