zupa
Foto: ČetrasSezonas.lv
Teorijas par to, ko ēst dienā, kad moka paģiras, ir dažādas – viena no tām saka, ka neko asu un spēcīgu ēst nevajag, pretī stājas teorijas, ka tas ir pats labākais. Tas, ko cilvēks izvēlas, ir katra paša darīšana, bet man jau liekas, ka katra teorija ir jāizmēģina katram pašam un kāda no tām būs īstā, jo ne velti to ir tik daudz.

Sastāvdaļas:

  • 3 ēd.k. virgin olīveļļas cepšanai
  • 1 kg liellopa šķiņķa ar kaulu, sagriezts 8 gabalos
  • 1 vidējs sīpols, nomizots un smalki sakapāts
  • 1 čili, sagriezts plānās šķēlēs
  • 2 lielas ķiploka daivas, nomizotas un sagrieztas plānās šķēlēs
  • 2 tējk. jūras sāls
  • 2 tējk. svaigi maltu, rupju melno piparu
  • 1/2 tējk. ķimeņu
  • 1/2 tējk. kaltēta timiāna
  • 1400 ml karsta ūdens
  • 650 g tomātu gabaliņu savā sulā
  • 150 g brūno rīsu
  • 1 ēd.k. brūnā vai baltā cukura

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!