Kiploku_zupa-031
Sācies vīrusu laiks, kad ne viens vien, pilošam degunam garām ejot, pamāca – kar ķiploku krelles un ēd svaigu ķiploku maizes. Šī zupa ir īsts triecienuzbrukums vīrusu infekcijām, turklāt pagatavojama nieka 30 minūtēs. Ļoti aromātiska, spēcinoša un garda – ar ķiploku galvenajā lomā!

Nepieciešamās sastāvdaļas:

  • 4 šķēles baltmaizes
  • 1 paprika (sarkana, dzeltena vai oranža)
  • 4 kartupeļi
  • 5 ēdamkarotes eļļas
  • 10 daiviņas ķiploku
  • 1 liels sīpols
  • 1 tējkarote kaltēta majorāna
  • 1,5 l vistas buljona
  • sāls, malti melnie pipari

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!