- 200 g sarkanās lēcas
- 750 g ķirbja, sagriezts vidējos kubiņos
- 2 selerijas kāti, sagriezts vidējos kubiņos
- īkšķa lieluma ingvers, sagriezts plānās šķēlītēs
- 600 ml dārzeņu buljona
- 1 sīpols, sīki sakapāts
- 2 ķiploka daiviņas, sagrieztas plānās šķēlītēs
- 1/2 tējk. kumīna
- 1/2 tējk. koriandra sēklu
- 1/2 tējk. brūno sinepju sēklu
- 1/4 tējk. kurkumas
- 1/4 tējk. malta kanēļa
- 1/2 svaiga čili, sīki sakapāts
- 3 ēd.k. olīveļļas
- kokosriekstu pārslas vai svaigs koriandrs pasniegšanai
- jūras sāls pēc garšas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit