'Aikāgaršo' šefpavāra receptes atslodzei un imunitātei
Delfi
Rimi veselīgas ēšanas kustības "Aikāgaršo" šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā veselīgas receptes, kas nodrošinās organisma atslodzi pēc bagātīgajām gadumijas maltītēm. "Lai organismam pēc svētkiem ļautu "atvilkt elpu", aicinu ik rītu sākt ar gardu karsto dzērienu – tas ne tikai stiprinās imunitāti, bet arī sniegs mundrumu! Savukārt tik nepieciešamo enerģiju palīdzēs uzņemt svaigie lapu salāti, kuru pagatavošanai noteikti vari izmantot pašmāju burkānus, kā arī vasarā gatavotos krājumus - sasaldētas dilles un citus zaļumus," stāsta šefpavārs.
Salātu žuljēns
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit