kartupeli
Foto: ČetrasSezonas.lv
Ar kariju droši vien ir gatavojis ikviens – pieber tikai gatavas garšvielas jebkuram ēdienam, un "indiešu" ēdiens ir gatavs. Pieliekot nedaudz darba, vari pagatavot kariju ar svaigām garšvielām un tādu vienkāršu dārzeni kā kartupelis.

Sastāvdaļas:

  • 600 g nomizotu kartupeļu
  • 1 sīpols, nomizots
  • 2 ķiploka daiviņas, nomizotas
  • 3 cm liels ingvera saknes gabaliņš, nomizots
  • 2 zaļi čili pipari
  • 1 tējk. kumīna sēklu
  • 1 tējk. koriandra sēklu
  • 1 tējk. kurkumas pulvera
  • ½ laima sula
  • jūras sāls pēc garšas
  • bunte kinzas
  • olīveļļa cešanai

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!