kuka
Foto: ČetrasSezonas.lv
No rudens līdz pat pavasarim apelsīns ir tas auglis, kurš ir ne vien vislabāk pieejams, bet arī tik ļoti kārdinošs. Tas izstaro sauli, saldumu, sulīgumu un siltumu. Un kūkā kopā ar mandelēm – pati pilnība. Vēl – kūkā nav necik glutēna, līdz ar to var priecāties arī tie, kuriem ir glutēna nepanesība.

Sastāvdaļas:

  • 4 olas
  • 160 g sviesta
  • 160 g cukura
  • 100 ml svaigi spiestas sulas
  • 1 apelsīna miza, norīvēta
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 100 g mandeļu miltu
  • 160 g auzu bezglutēna miltu*

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!