60744
Foto: ČetrasSezonas.lv
Šīs saldskābmaizes var noderēt gan kā daļa no vakariņām, gan arī, sadalītas mazās daļās, kā uzkoda – arī pirms vakariņām vai ballītē. Saldenā biete kopā ar svaigo kazas sieru un mūsu pašu lepnumu – saldskābmaizi – sader vairāk nekā perfekti.

Sastāvdaļas:

  • 8 rudzu saldskābmaizes šķēles
  • 50 g biešu lapiņu
  • 1 ēd.k. extra virgin olīveļļas salātiem
  • 200 g "Balletine" kazas siera ar medu
  • 40 g pistāciju bez sāls, rupji sakapātas
  • olīveļļas maizes apcepšanai
  • svaigi malti melnie pipari

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!