diens virtuve salāti
Foto: PantherMedia/Scanpix
Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis aicina ikvienu dažādot savu ēdienkarti un virtuvē uzdrīkstēties eksperimentēt ar, piemēram, fenheli un topinambūru. Tā ir lieliska iespēja atklāt līdz šim nebaudītus ēdienus un garšas, tāpēc šefpavārs aicina izmēģināt vairākas pavasara receptes, izmantojot tieši fenheli un topinambūru.

Fenhelī ir divreiz vairāk C vitamīna kā apelsīnā, un tas stiprina imūnsistēmu, savukārt topinambūrs ir ļoti labs dzelzs avots. Šie dārzeņi nodrošinās īstu garšas virpuli un piešķirs daudzveidību ikdienas maltītei," saka Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!