Visa mūsu ikdiena pārsvarā sastāv no stereotipiem un cīņas ar tiem. Esam pieraduši pie kaut kā viena un pie tā arī turamies. Tomēr bieži vien, ielūkojoties dziļāk, var saprast, ka tas, no kā varbūt baidījāmies, īstenībā ir kaut kas lielisks. Tā nu varu iepazīstināt ar stereotipu mākto augu – kaņepi.Kaņepju sēklas bieži vien tiek izmantotas ēdiena ražošanā un gatavošanā, un viens no populārākajiem kaņepju sēklu izmantošanas veidiem pārtikā ir kaņepju sviests un eļļa. Tā kā kaņepju sēklām iraugsts proteīna saturs
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit