Lolitas Brīnumēdiens - 21
Foto: DELFI
Izrādās, pieņēmums, ka vīns ir sarežģīts eliksīrs, kurā ir neskaitāmas smalkas garšas, kuras pilnībā izprot tikai eksperti un nespēj sajaukt vienīgi profesionāli degustētāji, ir pilnīgas muļķības. Arī viņi – rūdītie skalinātāji un ārā spļāvēji – visai viegli var tikt apmuļķoti, raksta portāls "Life Hacker".

Veikalu plauktu rindās apjukt ir patiešām viegli - uz vīna pudelēm sazīmēti ķenguri, pilis, vīna dārzi, turklāt atšķiras krāsas un vēl tiem ir dažādi veidi - "Riesling", "Shiraz", "Cabarnet" un citi. Turklāt mulsinošas ir arī cenu atšķirības, liekot domāt, ka vīns par trim vai pieciem latiem noteikti ir sliktāks par tiem, kas maksā desmit, divdesmit un vairāk.

Var piemānīt jebkuru

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!