Gardēži - sarosieties! Piedāvājam jums redzēt un izmēģināt receptes, kas tapa meistarklases "Gatavojam kopā ar leģendāro sieru Džiugas" laikā!
Meistarklasē bija iespēja piedalīties arī portāla "Delfi" lasītājiem un lasītājām. Gardā pasākuma laikā tapa vairāki kulinārijas šedevri "Baltic Beach Hotel" restorāna "Caviar Club" šefpavāra Kristapa Jokmaņa izpildījumā.
Iespēju piedalīties meistarklasē ieguva trīs portāla "Delfi" lasītājas, kas bija izrādījušas iniciatīvu un arī pašas mājās izmēģinājušas pagatavot ko garšīgu, izmantojot sieru "Džiugas".
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit