IMG_5378
Foto: DELFI
Gardēži - sarosieties! Beidzot iespējams redzēt un izmēģināt receptes, kas tapa meistarklases laikā "Gatavojam kopā ar leģendāro sieru Džiugas". Meistarklasē bija iespēja piedalīties arī portāla "Delfi" lasītājiem un lasītājām. Gardā pasākuma laikā tapa vairāki kulinārijas šedevri Baltic Beach Hotel restorāna "Caviar Club" šefpavāra Kristapa Jokmaņa izpildījumā.

Iespēju piedalīties meistarklasē ieguva 3 portāla "Delfi" lasītājas, kas bija izrādījušas iniciatīvu un arī pašas mājās izmēģinājušas pagatavot ko garšīgu, izmantojot sieru "Džiugas".

Turpinām iepazīstināt jūs ar labākajām meistarklases receptēm. Kā pēdējo jūsu uzmanībai piedāvājam recepti "Kukurūzas cālis ar gaisīgu kartupeļu biezeni un siera čipsiem".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!