Bjorns Frantzens pasaules restorānu elitē ir jauna zvaigzne, kurš pēdējos gados liek par sevi runāt arvien vairāk. Pērn The World's 50 Best Restaurants sarakstā viņa vadītais restorāns ieņēma 20 vietu, tagad pakāpjoties līdz 12 pozīcijai. "Esmu ļoti laimīgs un patiesi lepni par manas komandas panākumu. Negaidījām tik strauju kāpumu, tāpēc tas bija pārsteigums mums pašiem," portālam Delfi stāsta slavenais pavārs.
Bjornam Frantzenam Dinner in the Sky nav pirmais projekts saistībā ar Latviju. Viņš piedalījies restorāna Degustare ēdienkartes izstrādē. Pavadot laiku Rīgā, pavārs pabijis arī daudzos galvaspilsētas restorānos. Frantzens atzīmē, ka Rīgā ir ļoti daudz labu, progresējošu restorānu. "Dažiem no tiem ir patiešām liels potenciāls, kas varētu tikt novērtēts pasaules līmenī," piebilst Bjorns. Taču tādā gadījumā restorānam esot jāizvirza mērķis iegūt starptautisku novērtējumu, lai pievērstu to balsotāju uzmanību, kuri lemj par TOP restorānu sarakstu vai Michellin zvaigžņu piešķiršanu.