Gardēži - sarosieties! Turpinām piedāvāt labākās receptes, kas tapušas nu jau otrās meistarklases laikā "Gatavojam kopā ar leģendāro sieru Džiugas". Arī aizvadītās nedēļas meistarklasē bija iespēja piedalīties portāla "Delfi" lasītājām. Gardā pasākuma laikā tapa vairāki kulinārijas šedevri Baltic Beach Hotel restorānu "Caviar Club" un "il Sole" šefpavāru Kristapa Jokmaņa un Oļesjas Kislickas izpildījumā.
Iespēju piedalīties meistarklasē ieguva trīs portāla "Delfi" lasītājas, kas pareizi atbildēja uz konkursa jautājumiem par "Džiugas" sieru.
Turpmākajās nedēļās iepazīstināsim jūs ar labākajām meistarklases receptēm. Šoreiz jūsu uzmanībai piedāvājam recepti "Cotoletta".
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit