Recepšu fotografēšana - 100
Foto: DELFI

Gardēži - sarosieties! Turpinām piedāvāt labākās receptes, kas tapušas nu jau otrās meistarklases laikā "Gatavojam kopā ar leģendāro sieru Džiugas". Arī aizvadītās nedēļas meistarklasē bija iespēja piedalīties portāla "Delfi" lasītājām. Gardā pasākuma laikā tapa vairāki kulinārijas šedevri Baltic Beach Hotel restorānu "Caviar Club" un "il Solešefpavāru Kristapa Jokmaņa un Oļesjas Kislickas izpildījumā.

Iespēju piedalīties meistarklasē ieguva trīs portāla "Delfi" lasītājas, kas pareizi atbildēja uz konkursa jautājumiem par "Džiugas" sieru.

Turpmākajās nedēļās iepazīstināsim jūs ar labākajām meistarklases receptēm. Šoreiz jūsu uzmanībai piedāvājam recepti "Cotoletta".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!