Recepšu fotografēšana - 74
Foto: DELFI

Gardēži - sarosieties! Turpinām iepazīstināt ar receptēm, kas tapa meistarklases laikā "Gatavojam kopā ar leģendāro sieru Džiugas". Meistarklasē bija iespēja piedalīties arī portāla "Delfi" lasītājām. Gardā pasākuma laikā tapa vairāki kulinārijas šedevri Baltic Beach Hotel restorānu "Caviar Club" un "il Sole" šefpavāru Kristapa Jokmaņa un Oļesjas Kislickas izpildījumā.

Iespēju piedalīties meistarklasē ieguva trīs portāla "Delfi" lasītājas, kas pareizi atbildēja uz konkursa jautājumiem par "Džiugas" sieru.

Turpmākajās nedēļās iepazīstināsim jūs ar labākajām meistarklases receptēm. Šoreiz jūsu uzmanībai piedāvājam recepti, kā pagatavot Tagliatelle pastu ar Portobello sēnēm, vistas fileju un "Džiugas" sieru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!