Recepšu fotografēšana - 45
Foto: DELFI
Ak, ēšanas bauda! Turpinām iepazīstināt ar receptēm, kas tapa meistarklases laikā "Gatavojam kopā ar leģendāro sieru Džiugas". Meistarklasē bija iespēja piedalīties arī portāla "Delfi" lasītājām. Receptes piedāvā Baltic Beach Hotel restorānu "Caviar Club" un "il Sole" šefpavāri Kristaps Jokmanis un Oļesja Kislicka.

Iespēju piedalīties meistarklasē ieguva trīs portāla "Delfi" lasītājas, kas pareizi atbildēja uz konkursa jautājumiem par "Džiugas" sieru.

Šoreiz jūsu uzmanībai piedāvājam recepti -  salātu mikss ar bumbieri, tīģergarnelēm un Džiugas sieru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!