7252825
Foto: PantherMedia/Scanpix
Ar mīlestību gatavots ēdiens vienmēr garšos lieliski. Katra saimniece zina svarīgākos nosacījumus gardu ēdienu pagatavošanā, tomēr nereti no lieliska rezultāta kārtējo maltīti var šķirt pāris vienkāršu, tomēr būtisku kļūdu, ko apkopojis arī portāls "Shape".

Pannas piekraušana

Nevēloties sasmērēt papildu šķīvjus un lieku reizi izmazgāt pannu, mēdzam to piekraut pilnu ar pagatavojamajiem produktiem. Tā rezultātā, gatavojot, piemēram, sautētus dārzeņus, neļaujam izdalīties tajos esošajai sulai, un dārzeņi nevis sautējas, bet vārās, iztvaikojot tajos esošajām vērtīgajām vielām.

Lai dārzeņi izdotos patiesi gardi, nezaudējot arī tiem raksturīgo aromātu un garšu, atceries, ka tiem gatavošanas procesā jāsaskaras ar pannu, raksta "Shape".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!