Salāti, kuros uz šķīvja ir viss. Viss, kas vasarai tik raksturīgs un gards. Plus ‒ vakardienas maizīte, kas piedod īpašu garšu.

Sastāvdaļas:

  • 70 g nomizota gurķa, palielos gabalos
  • 160 g mazo tomātiņu, veseli vai uz pusēm
  • 80 g redīsu, uz pusēm
  • 100 g Kalamata olīvu ar kauliņiem
  • 20 mazas bazilika lapiņas
  • 2 kāti diļļu, rupji saplucinātas
  • 5 anšovu filejas eļļā
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas
  • jūras sāls (uzmanīgi, jo anšovi un olīvas jau ir sāļas)
  • 3 ēd.k. extra virgin olīveļļas
  • 1 tējk. baltvīna etiķa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!