Tomatu_merce2
Foto: Publicitātes foto
"Šobrīd veikalu plauktos gozējas pašmāju dārzeņu un augļu raža, tāpēc ir īstais laiks pagatavot krājumus ziemai. Aicinu eksperimentēt ar jaunām garšām un pagatavot ne tikai ierastus ievārījumus, kompotus vai marinējumus. Izmēģini kabaču un apelsīnu ievārījumu, ķirbju džemu. Tāpat pamēģini pagatavot ātros mazālītos gurķus maisiņā, kā arī pašgatavotu tomātu mērci – vienkārši, gardi, turklāt veselīgi," tā aicina Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis.

Kabaču un apelsīnu ievārījums

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!