Jūsu uzmanībai restorāna "Burkāns" šefpavāra Andra Rumīša recepte:
Cāļa filejas salāti ar paipalu olām un meža aveņu medus - Dižonas sinepju majonēzi.
(4 porcijas)
Vistas fileja 200g, kartupeļi 200g, marinēts gurķis 50g, svaigs gurķis 50g, paipalu olas 8 gab, ķirštomāti 8 gab, kartupeļu čipši 12 gab.
Mērce: majonēze 300g, meža aveņu medus 30g, baltvīna etiķis 1 ēd.k., Dižonas sinepes 50g, sāls, cukurs un pipari.
Vistas fileju vāra 55 C temperatūrā 1h, tad uzgrillē. Paipalu olas vāra 2 min. Vārītus kartupeļus, vistas fileju, gurķus - sagriež sīkos kubiņos un sajauc ar mērci.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit